Nanda Wintereditie

Zaterdag 21 januari 2023

ONE DAY RETREAT

Winter editie

Ben ook jij voornemens om in 2023 écht liever voor jezelf te zijn, beter voor jezelf te gaan zorgen, te leren luisteren naar de signalen van je lichaam en regelmatiger momenten van selfcare in te plannen? Ik help je hier graag bij, je hoeft dit niet alleen te doen.

Women Only Event

Prijs €190,- excl.

One Day Retreat - Winter Editie

“Ik zie er nu al tegenop, vertelde ze me in onze sessie. De drukte van de feestdagen, wel gezellig hoor…maar ook erg vermoeiend weer. En waar ik het meest tegenop zie is januari. De leegte….geen vooruitzichten, een gevoel van eenzaamheid….gaat het dit keer wel lukken met mijn goede voornemens?
Ik merk ook dat ik op zoek ben naar verbinding met gelijkgestemden. Sinds ik gestart ben met mijn eigen ontwikkeling voel ik me met sommige vrienden en familie minder verbonden…”

Herken jij dit ook? Je bent niet de enige, en maandag 16 januari is niet voor niets Blue Monday. Januari wordt door velen gezien als het depressieve verlengstuk van de winter en op de derde maandag van deze maand voelen veel mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig.

Niet heel gek, de gezellige feestdagen zijn weer voorbij, het weer is vaak grauw en somber maar de feestverlichting ontbreekt en vakanties lijken nog ver weg. 

“Geef prioriteit aan de verbinding met jezelf, en de verbinding met anderen volgt”

Ben ook jij voornemens om in 2023 écht liever voor jezelf te zijn, beter voor jezelf te gaan zorgen, te leren luisteren naar de signalen van je lichaam en regelmatiger momenten van selfcare in te plannen? Ik help je hier graag bij, je hoeft dit niet alleen te doen.

Maar liefst 92% van de mensen houdt hun goede voornemens niet vol, wat resulteert in een gevoel van onzekerheid, verslagenheid en minder zelfliefde en negatieve gedachten. De oorzaak hiervan ligt in jouw brein, niet bij je doorzettingsvermogen of intrinsieke motivatie! Je brein houdt zich namelijk maar wat graag vast aan oude patronen en programmaties, dit kost immers minder energie.

Hoe fijn is het dan om in de derde week van januari een heerlijke middag en avond met gelijkgestemden door te kunnen brengen, welke helemaal in het teken staat van de connectie met jezelf, warmte, rust, creativiteit en back to nature. Verruil de lange, koude en depressieve dagen voor een moment van verbinding, fijn gezelschap en een knisperend haardvuur. 

Wil jij een fijn vooruitzicht voor januari, reserveer dan zaterdag 21 januari in je agenda en gun jezelf deze prachtige One Day Retreat Winter Editie!

Of jij je nu wel of niet kunt vinden in Blue Monday, het wordt een fantastische dag, een heerlijk vooruitzicht, wat helemaal in het teken staat van jou.

“One day retreat – een cadeautje voor jezelf”

Vind jij het waard om in jezelf te investeren? Kies jij bewust voor een liefdevol, aandachtig en gelukkig leven? Of race jij door de dagen zonder stil te staan bij je eigen behoeften en wensen en heb je soms het gevoel de verbinding met jezelf én je naasten volledig kwijt te zijn?

Tijdens de wintereditie van mijn One Day Retreat zul je niet alleen een heerlijke rust ervaren, maar ook de connectie met jezelf weer terugvinden. En deze heb je nodig om weer te kunnen verbinden met een ander.

Kwaliteit boven kwantiteit

Pure aandacht voor jou

Magische locatie, de Hazelhof

Winter BBQ in winterse sfeer

Culinaire invulling door Annefloor van Heerlijk & Hecht

Breathwork sessie

Visionboard

Vrouwencirkel

Wat kun je verwachten van de
One Day Retreat - Winter Editie:

 • Een ontspannen dag met gelijkgestemden;
 • Het verwerken van stress en emoties;
 • Het ervaren van meer innerlijke rust en balans;
 • Je leert weer in contact te komen met je lichaam;
 • Krijg je doelen en dromen helder met het maken van een visionboard.

Voor wie is deze One Day Retreat Winter Editie geschikt?

Herken jij dit…

 • Ik voel me neerslachtig na de feestdagen;
 • Ik voel me een mislukkeling omdat ik mijn goede voornemens niet kan volhouden;
 • Ik wil de verbinding met mezelf weer terugvinden;
 • Ik zou zo graag weer rust in mijn hoofd willen ervaren;
 • Ik wil me positief en dankbaar voelen;
 • Ik wil graag één dag volledig ontzorgd worden in een veilige omgeving;
 • Ik wil aan mijn overtuigingen en trauma’s uit het verleden werken;
 • Ik wil het vuurtje in mezelf weer aanwakkeren!

… dan is deze One Day Retreat Winter Editie geschikt voor jou!

“Self care is not a luxury it's a necessity”

Nanda Wintereditie

Locatie

Aan jezelf werken vraagt om een veilige en inspirerende omgeving. Een locatie waar je de liefde en warmte voelt, waar de poort achter je dicht gaat en jij de ruimte en rust krijgt om alles even achter je te laten en aan jezelf mag werken. Een exclusieve locatie voor jou:

De Hazelhof, Rijsbergen

Hazeldonksestraat 14
4891PT Rijsbergen​

Voor alle materialen, diner, hapjes & drankjes wordt gezorgd. Als je zelf oude tijdschriften hebt die je graag leest, foto’s van jezelf of andere foto’s die belangrijk voor je zijn, neem ze vooral mee om te gebruiken voor de visionboard..

Eten & drinken tijdens deze dag
Het zal je deze dag aan niets ontbreken. Alle hapjes en drankjes zijn inclusief.  Het is echt een heerlijke dag en avondje uit met gelijkgestemden. 

Handig om rekening mee te houden

Heb je dieetwensen? Mail ze even naar mij door dan kan ik er rekening mee houden.

Trek makkelijk zittende kleding aan voor het eerste gedeelte van de dag, warme sokken of je pantoffels ;- )

Tussen het eerste gedeelte en tweede gedeelte kan je je omkleden. Want we gaan lekker naar buiten als het weer het toelaat. De frisse lucht in tijdens de Winter BBQ. Neem warme kleding mee! Als het weer het niet toelaat hebben we een andere prachtige setting om heerlijk te genieten aan een prachtig gestylde lange tafel met culinaire heerlijkheden. 

Ga er open en vol vertrouwen in, en geniet.

REVIEWS ♥ 

“Lieve Nanda, jij maakt deze dag echt speciaal. Je enthousiasme, je betrokkenheid en gastvrijheid, ik heb echt genoten van deze dag!”
- Anne Floor
“Het was een top dag, die ik het liefst een aantal keer per jaar zou doen, gewoon een cadeautje voor mijzelf, even die me-time. En Nanda is echt een topper, straalt zoveel rust uit, laat het echt om jou gaan, zij maakt deze dag helemaal compleet! Echt een aanrader dus!”
- Emilie
“Wat een dag! Het was magisch! De visualisatie bij het vuur, de locatie, het was zo mooi!!! Een hele dag met jezelf en bezig zijn met je dromen! Ik heb er iedere minuut van genoten. Nanda wat ben je lief en een mooi mens.”
- Vanes
“Wat een ontzettende fijne, mooie en ontroerende dag heb ik gehad tijdens de One Day Retreat! Warm ontvangen bij de openhaard, een prachtige geleide meditatie, helende ervaring van breathwork, super lekkere lunch en een middag vol ontdekkingen over mezelf. In één woord heerlijk! Ik gun iedereen zo'n cadeautje voor jezelf!”
- Corrie
"Afgelopen zaterdag was echt een geweldige dag en heel bijzonder om mee te mogen maken. De locatie, de uitstraling en aankleding, alles klopte en was goed verzorgd. Met nieuwsgierigheid begonnen aan de meditatie en vuurceremonie. Nanda creëert een warme en veilige sfeer hierbij en laat het om jou draaien. Het breathwork was een ervaring die eigenlijk niet te omschrijven is. Ik had niet verwacht dat er onderbewust zoveel speelt en los kan komen. Dit in een comfortabele setting met krachtige muziek, was een prachtige ervaring. De lunch en visionboard waren perfect geregeld. Heel veel dank voor deze dag, ik kijk er met veel plezier op terug, het is echt een kado'tje voor jezelf."
- Alette
Previous
Next