Break free in one day

Save the date: zaterdag 2 maart 2024

Hoe zou het zijn om in 1 dag een hardnekkig patroon te doorbreken?  Een patroon dat je maar al te goed kent en klaar bent om afscheid van te nemen?

Reserveer nu jouw plek en gun jezelf de doorbraak die je verdient.

One Day Retreat

Wat mag jij loslaten om die betere versie te zijn?

Veranderen is lastig. Ik ken het maar al te goed. Ik was jarenlang degene die voor iedereen klaar stond. Was altijd bezig met een ander. Super sociaal en attent noemden ze me. Hartstikke leuk maar ik ging er zelf aan onderdoor. Ik cijferde mezelf letterlijk weg voor anderen.

Tot ik tijdens een coachopleiding in een ijsbad zat en letterlijk voelde dat ik dat patroon mocht doorbreken. De weerstand die ik voelde van het ijs was precies ook de weerstand die ik voelde om te veranderen, want mijn mind die wilde dat helemaal niet. Die wilde gewoon alles houden bij hoe het was.

Sinds ik begrijp hoe het brein werkt en hoe ons lichaam alles opslaat, ben ik me heel bewust geworden van mezelf. Mijn kritische stem en automatische piloot heeft nu niet meer de regie. Die heb ik. En dat voelt zo krachtig, zo bevrijdend.

En dat gun ik jou ook!

Misschien ben je net als mij die persoon die altijd voor iedereen klaarstaat.

Misschien ben je die perfectionist die altijd tot het gaatje gaat omdat het niet goed genoeg is.

Misschien ???

Tijdens Break Free in one day krijg je de kans om een hele dag op jezelf te focussen. Zonder afleidingen en omringd door een mooie groep vrouwen.
Het wordt een magische dag waarin je echt jezelf gaat aankijken. Wat mag je loslaten om die betere versie van jezelf te zijn? Wat mag je erkennen om bewuster en zelfverzekerder in het leven te staan?

Voor wie is Break Free in one day?

Break Free in one day is voor vrouwen die er helemaal klaar voor zijn om zichzelf liefdevol uit te dagen. Vrouwen die zichzelf een f*cking doorbraak gunnen. Het is voor vrouwen die het zichzelf waard vinden om een mooie stap te maken in hun groei en transformatie, en dit alles in een liefdevolle en veilige setting.

Het is voor vrouwen die willen ervaren wat voor diepe kracht er in hun schuilt en dit gevoel en deze kracht willen activeren.

Wat kun je verwachten?

 • Een magische Breathwork Sessie
 • Systemisch/energetisch of schaduwwerk
 • Een heerlijke voedzame lunch
 • Seizoensgebonden Elementen (dit wijzigt per editie)
  Op 2 maart 2024 is dat het Break Free IJsbad-experience.
  Andere elementen zijn een creatieve visionboardworkshop, masterclass over een specifiek thema, een ijsbad experience, meditatie, vuurceremonie etc.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Break Free in one day

249,- excl
 • Een magische Breathwork Sessie
 • Systemisch / Energetisch of Schaduwwerk
 • Heerlijk voedzame lunch
 • Seizoensgebonden elementen

Ervaringen

“Een heerlijke dag voor jezelf, waarin ik echt even centraal mocht staan.
De locatie an sich is al betoverend, waardoor je meteen al in een relaxte sfeer terecht komt. Dan de is de combinatie van het gouden vuur moment, bezig zijn met je visionboard en een verrukkelijke lunch, maken het echt perfect! De uren dat je even lekker in jezelf kan keren, tijdens het knippen en plakken voor je visionboard, voelt bijna als een meditatie. Je legt de focus zo op je eigen doelen en dromen, dat je de hectiek van de wereld om je heen helemaal vergeet, je zit echt even in je heerlijke eigen bubbel! En wanneer je dan kijkt naar het eind resultaat van je visionboard, maakt dit het helemaal af, klaar om te starten met deze geweldige doelen en dromen. Ik was zo enthousiast na deze dag, het heeft mij zoveel positieve energie gegeven. Mijn visionboard heeft thuis ook een mooi plekje gekregen, zodat ik er iedere dag minstens één keer naar kijk en word het herinnerd aan al het moois. Het was een top dag, die ik het liefst een aantal keer per jaar zou doen, gewoon een cadeautje voor mijzelf, even die me-time. En Nanda is echt een topper, straalt zoveel rust uit, laat het echt om jou gaan, zij maakt deze dag helemaal compleet! Echt een aanrader dus!”

– Emilie

“Wat een fijne dag heb ik gehad met een mooie groep dames tijdens de one day retreat. Nanda straalt van nature vertrouwen en veiligheid uit, waardoor je al snel op je gemak bent. Het is echt een cadeau aan je zelf, waar je de hele dag met jezelf bezig mag/kan zijn. Heerlijke drankjes en hapjes. Er is ruimte voor stilstaan bij jezelf, wie ben ik, wat wil/kan ik, en waar wil ik naar toe? 

De breathwork is magisch, zeker in een groep waar meerdere energieën samen komen. En dat allemaal met super begeleiding van Nanda en haar team. Met heerlijk eten en een mooie locatie waar je echt even tot jezelf kan komen. Ik raad dit iedereen aan, in wat voor fase je ook zit.”

– Nadine

“Ik heb de One Day Retreat als Magisch ervaren. De persoonlijke aandacht van Nanda en haar team en de fijne vrouwen die aanwezig waren voelde meteen heel vertrouwd en als een veilige omgeving. Ik heb deze dag echt ervaren als een cadeau aan mezelf. Met name de Breathwork sessie heeft veel indruk op mij gemaakt en ik vond het heel magisch om te ervaren wat er gebeurt als je uit je hoofd gaat en gaat voelen in je lijf. Wauw! Wat is onze adem toch een bijzonder instrument wat we mogen koesteren. 

De combinatie van de vrouwenenergie, Breathworksessie, het maken van een vision board en het heerlijke eten en de fijne locatie maakte het voor mij als een schitterende dag die ik iedere vrouw gun en waar ik met veel dankbaarheid op terug kijk.”

– Kim

Ik wil naar de "Break Free in one day"-retreat op zaterdag 2 maart 2024.