Vlog: Nationale Vitaliteitsweek 2020

Van 21 t/m 27 september vindt de 6e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. Het thema dit jaar is Vitaal Digitaal. Trots en dankbaar dat ik een bijdrage mag leveren aan dit mooie thema.

Lees hier het interview waarom ik meedoe aan de Nationale Vitaliteitsweek en wat Vitaliteit voor mij betekent.

Online werken is dit jaar in een stroomversnelling gekomen door de unieke en ingrijpende situatie.

In de vlog deel ik graag mijn tips hoe JIJ je lichaamstaal kan inzetten bij online vergaderingen voor meer energie en verbinding met elkaar. Doe jij ook mee aan #VitaalDigitaal? Tag mij en de Nationale Vitaliteitsweek in je reactie, samen kunnen we de wereld een stuk vitaler en digitaler maken!

Wil je meer inspiratie en tips, kijk dan op www.nationalevitaliteitsweek.nl                             

Share this post

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA

© 2020 All rights Reserved. Design by CREATIVEISLAND.NL