Wil jij?

Hoe komt het dat zoveel mensen moeite hebben met NEE zeggen?

Ik heb er zelf ook jaren mee gestruggeld en uiteindelijk was dat ook een van de redenen dat ik 2 keer in een burn-out belandde. Ik vond het lastig om nee te zeggen waardoor ik mijzelf totaal voorbij liep. Ik luisterde niet goed naar mijn eigen lichaam, naar mijn signalen en naar wat ik nu eigenlijk echt wilde.

Herken je dit?

Je neemt jezelf voor om de volgende keer echt nee te zeggen als jij jezelf er niet goed bij voelt, of wanneer het je echt niet uitkomt. Deze keer gaat het je lukken. Maar puntje bij paaltje heb je toch weer ja gezegd tegen iemand en achteraf denk je: had ik maar….je kan jezelf wel voor je kop slaan. Maar dat kan anders, echt! En geloof me, het is zo bevrijdend om niet meer te leven op deze manier. Het is zo fijn om je eigen keuzes te maken en nee te durven zeggen, zonder schuldgevoel.

Dat wil jij toch ook?

Ervaringen

“Wat een fijne training, heel duidelijk en waardevol voor de prijs. Ik heb al vaker cursussen gedaan maar ik vind deze heel prettig. Dank je wel Nanda dat je op zo’n laagdrempelige manier zo’n mooie training hebt gemaakt waar iedereen echt wat uit kan halen voor zichzelf, een aanrader!”
“Wow nooit gedacht dat ik binnen 2 weken al een verschil zou merken. Er is zeker een shift gaande in mij, ik merk het aan mijn houding naar mezelf toe maar ook naar anderen. Ik kreeg pas de opmerking dat ik wel meer voor mezelf kies. En dat klopt en het wordt alleen nog maar beter. Hele fijne oefeningen zitten erbij, echt heel blij mee. “

“Iedereen die moeite heeft met ‘nee’ zeggen, doe deze training. Het is echt heel waardevol. Eindelijk een training op dit onderwerp waar je echt iets aan hebt!”

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM ZONDER SCHULDGEVOEL
NEE TE ZEGGEN?

Wil je nu echt afrekenen met dat stemmetje in je hoofd die er voor zorgt dat je toch steeds ‘Ja’ zegt tegen iets wat je eigenlijk niet wilt en daar achteraf spijt van hebt? 

Deze online training is voor jou als:

Wat is je investering:

Dat is eigenlijk een no-brainer.

Voor slechts €17,- excl. btw (€37,- excl. btw) ga jij de eerste stappen nemen in een leven volgens je eigen regels.

Ik ben ervan overtuigd dat in sommige gevallen less is more is, waardoor ik deze online training kan aanbieden voor deze TE gekke prijs. Ik heb echt gekeken om alleen de waardevolle lessen te verwerken hierin, want te veel ruis, te veel onnodige informatie zorgen er juist voor dat je niet de stappen gaat nemen die er juist WEL toe doen. En ik gun iedereen een leven zoals jij die wilt, volgens je eigen regels en ik weet zeker dat ik je hierbij kan helpen.

AAN DE SLAG

Ga vandaag nog aan de slag zodat jij vanaf morgen zonder moeite, zonder schuldgevoel krachtig nee durft te zeggen ?

Wat is de inhoud van deze training?

De online training bestaat uit 4 modules met bijbehorende opdrachten.

Module 1

Hierin vertel ik je meer over de werking van je brein en hoe voorprogrammatie werkt. Met de opdracht ga je kijken waar jouw voorprogrammatie vandaan komt. Hoe komt het dat jij het lastig vindt om NEE te zeggen? Waar komt dat stemmetje vandaan waardoor jij toch dingen doet doe je niet wilt?

Module 2

In deze module ga ik je weer in contact brengen met je lijf. Met de opdracht leer ik jou om beter te luisteren naar de signalen van je lichaam.

Module 3

In deze module gaan we het hebben over zelfliefde en zelf acceptatie. Want als jij jezelf niet accepteert, waarom zal een ander het dan wel accepteren als jij NEE zegt? Met deze opdracht leer jij om meer van jezelf te houden en ga je je minder schuldig voelen als je NEE zegt.

Module 4

In deze module gaan we kijken naar de verschillende manieren van Nee zeggen. Met deze opdracht ben jij beter voorbereidt als er een vraag komt waar je het liefste NEE op wilt antwoorden.

Veelgestelde vragen

Als je de online training hebt aangekocht kom je op jouw persoonlijke pagina in de leeromgeving. Hier staan de door jou aangekochte trainingen. Je kan starten wanneer het jou uitkomt en wanneer jij tijd hebt.

Je krijgt 2 maanden toegang tot deze cursus. En dat doe ik niet om jou te pesten, maar om jou in beweging te krijgen. Ik gun jou zo ontzettend de groei die ik ook heb doorgemaakt. Maar een training aankopen is niet genoeg, je zal daadwerkelijk aan de slag moeten om te veranderen. Het is zonde als deze training ergens onderaan je to-do lijst belandt. Jouw brein komt makkelijker in beweging als er een datum tegenover staat in de nabije toekomst :- )

Deze online training heb ik zo gemaakt dat jij zelfstandig de training kan doorlopen. Als je ergens vastloopt mag je mij uiteraard een bericht sturen.

Voor iedereen die moeite heeft met NEE zeggen zonder schuldgevoel, jong en oud. Want ook al kan jij goed NEE zeggen is het niet de bedoeling dat je er achteraf een vervelend gevoel aan overhoudt. Om de eerste stappen te zetten naar een leven waarin jij leeft volgens je eigen regels is stap 1 leren NEE zeggen.